De Thema Weekenden

 

Beter Slapen

Paasweekend 10-12 april 2020


Het duurt uren voor je in slaap valt en als je al in slaap valt, dan word je vaak wakker. Na weer zo’n nacht stap je met moeite je bed uit… nog steeds moe. Je weet al wel het een en ander over het verbeteren van je nachtrust. Je hebt vast er veel over gehoord of gelezen en misschien heb je ook al veel uitgeprobeerd.


Maaike en Vera weten hoe het is om slecht te slapen en we nemen je graag mee in wat wij geleerd hebben en delen vanuit onze ervaringen en kennis wat ons geholpen heeft.

 

Leven vanuit je hart

3 - 5 juli 2020


Leven vanuit je hart is een leven dat in balans is, is weten wat jij wilt, is je grenzen goed bewaken. Het klinkt heel simpel en het wordt vaak geroepen door therapeuten, life stile coaches en guru's. Maar niets is zo moeilijk dan dat. Want hoe doe je dat, dat leven vanuit je Hart?


Maaike en Vera kennen deze worsteling ook en nemen je graag mee op weg. De zomer is de perfecte periode om het vuur van je Hart te voelen en aan te spreken. Met behulp van oefeningen, mooie inzichten en soms ook gewoon doen ga je ontdekken wat jouw Hart te vertellen heeft. 

 

Balans in je leven

11 - 13 september 2020


Je houdt 100 ballen in de lucht en je hebt het druk. Elke week is de agenda weer vol en je bent moe. Ga met ons op reis en samen gaan we op zoek naar een nieuwe balans in je leven. De herfst is de perfecte periode hiervoor!


In dit weekend maken we de balans op van alle activiteiten in jouw leven. Welke dingen moeten, welke zaken kosten je energie en welke activiteiten geven jouw energie? Hoe is de balans daarin? 


Met behulp van oefeningen, zowel uit de pyschosociale therapie als vanuit lichaamswerk gaan we op zoek naar de balans in jouw leven.

06-12786755 Vera Develing

06-29045555 Maaike Craanen

Contact

Copyright © All Rights Reserved